Писанкарство: програма навчальної дисципліни - Вахрамєєва, Галина Іванівна; Vakhramieieva, Halyna I.; Веремійчик, Іван Маркович; Veremiichyk, Ivan M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Програма навчальної дисципліни «Писанкарство» розроблена відповідно до сучасних тенденцій освітнього процесу. Видання висвітлює структуру курсу «Писанкарство», плани практичних занять, форми та методи оцінювання навчальних досягнень студентів. В ході курсу студенти вивчають орнаментику та колористичні особливості української писанки, різноманітні техніки писанкового розпису. Програма складена відповідно навчального плану підготовки бакалавра за напрямом 6.020205 «Образотворче мистецтво».
Keywords: етно-регіональні особливості українських писанок; символіка орнаментів у писанкарстві