Соціально-економічний розвиток волинського села в 1965-1970 рр. - Шабала, Ярослав Миколайович; Shabala, Yaroslav M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті проаналізовано урядову аграрну політику середини 1960-х рр., розкрито суть і зміст косигінських реформ, показано їх вплив на становище сільського господарства Волинської області. На основі статистичних даних охарактеризовано основні показники та динаміку соціально-економічного розвитку волинського села в 1965–1970 рр. The article deals with the governmental agrarian policy in the middle of 1960-ies, considers the content and goal of the Kosygin’s reforms, and their influence on the development of agriculture in Volyn district. The indicators and the dynamics of socialeconomic development of the Volyv village in 1965 – 1970 have been analyzed on the basis of statistic data.
Social-economic development of the Volyn village in the 1965–1970.
Социально-экономическое развитие волынского села в 1965-1970 гг.
Keywords: радгосп; економічні показники; аграрна політика; реформа; волинське село; закупівельні ціни; капіталовкладення; колгосп; agrarian policy; reform; Volyn village; purchase prices; investment; collective farm; economic data