Засоби запобігання травматизму в хореографії: робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Дужич-Ніколайчук, Віктор Іванович; Duzhych-Nikolaichuk, Viktor I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Завдання курсу: формувати у студентів знань і умінь щодо профілактики травматизму з врахуванням різних видів занять в хореографічному мистецтві.
Keywords: хореографія; танець; травматизм