Франкомовна література країн Європи - Бондарук, Людмила Василівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Методичні рекомендації мають на меті надати студентам необхідну інформацію з історико-культурних та теоретичних засад франкомовної літератури, її концептуальності, особливостей конфліктності західного мислення, ознайомити з біографічними особливостями авторів, переліком та змістом творів, а також навчити використовувати методологію дослідження франкомовного художнього твору на всіх рівнях. Методичні рекомендації призначені для підготовки магістра, спеціальності 035 Філологія, освітньої програми «Мова і література (французька). Переклад» факультету іноземної філології денної та заочної форм навчання.
Keywords: la littérature à l'expression française; l'analyse littéraire; la littérature belge; la littérature suisse; la littérature luxembourgeoise; le contenu d'une oeuvre; 821.133.1.09(4)(072)