Конфлікт-менеджмент: методичні вказівки до самостійної роботи - Матвійчук, Наталія Миколаївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Методичні вказівки розроблені з метою надання допомоги студентам в організації самостійної роботи. Вони містять програму дисципліни, рекомендації до вивчення теоретичного курсу, навчальні завдання для самостійної роботи, тестові завдання для проведення підсумкового контролю, теми рефератів, питання на залік та рекомендовану літературу.
Рекомендовано студентам 3 курсу спеціальності 073 «Менеджмент».
Keywords: конфлікт-менеджмент