Підприємницька діяльність в аграрній сфері : робоча програма навчальної дисципліни підготовки спеціаліста спеціальності 7.03040101 «Правознавство» - Сокол, Марія Василівна; Sokol, Mariia V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Робоча програма навчальної дисципліни «Підприємницька діяльність в аграрній сфері» визначає обсяги знань, умінь, якими повинен оволодіти студент відповідно до освітньо-професійної програми, алгоритм вивчення навчального матеріалу з урахуванням міждисциплінарних зв’язків, необхідне методичне забезпечення, складові та технологію оцінювання знань.

The working program of academic discipline «Entrepreneurial activity is in an agrarian sphere» defines the amount of knowledge and skills which the student should acquire according to the educational training program studying algorithm of educational material including interdisciplinary links necessary for methodological support, components and the technology of knowledge growth.
Entrepreneurial activity is in an agrarian sphere: the working program of academic discipline of specialist 7.03040101 «Law»
Keywords: аграрне право; Аgricultural law; суб'єкти аграрних правовідносин; Subjects of agricultural legal relationships; земля сільськогосподарського призначення; land of the agricultural setting; сільськогосподарська кооперація; agricultural cooperation; якість сільськогосподарської продукції; quality agricultural produce