Аналіз ефективності різних засобів обтяження для розвитку вибухової сили - Косинський, Едуард; Сітовський, Андрій Миколайович; Дишко, Олеся (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Рівень розвитку вибухової сили відрізняється залежно від засобів, які використовувалися. Зокрема, приріст вибухової сили від використання еластичних стрічок як засобу обтяження становив 4,3 см, від виконання ізометричних вправ - 10,9 см, а від використання обтяження масою предметів - 14 см.
Keywords: вибухова сила; ізометричні навантаження; обтяження вільною вагою; обтяження еластичними стрічками