Проблеми та шляхи практичної реалізації руху "Спорт для всіх" в закладах загальної середньої освіти (на прикладі Волинської області) - Ковальчук, Надія Миколаївна; Kovalchuk, Nadiia M. (Львівський державний університет фізичної культури, 2018)
Висвітлено причини, які знижують інтерес школярів до занять фізичною культурою, зокрема – неналежна матеріальна база шкіл, необізнаність авторів програм „Фізична культура” з реальними умовами сільської школи, відсутність сімейної традиції занять фізичними вправами тощо. Запропоновано шляхи вирішення піднятої проблеми. It has been defined the reasons, which reduce the interest of schoolchildren in physical education, they are ill-fated material base of schools, ignorance of the authors of "Physical Culture at School" programs of real conditions of rural school, lack of family traditions to do physical exercises, etc. The ways of solving the raised problem are offered.
Problems and ways of practical realization of the movement „Sport for All” in institutions of general secondary education (on the example of Volyn region)
Keywords: рух „Спорт для всіх”; здоров’я; заклади середньої освіти; фізична культура; сільські школи; movement "Sport for All"; health; institutions of secondary education; physical culture; rural schools