Лісокультурна діяльність Соф’янівського лісництва філії «Маневицьке лісове господарство» - Цьопич, Тарас Сергійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Роботу присвячено аналізу лісокультурної діяльності Соф’янівського лісництва. У першому розділі на основі огляду літературних джерел проаналізовано лісовідновлення в Україні та особливості проектування лісових культур. Другий розділ містить основні положення методики досліджень, її умов та загальної характеристики матеріалів роботи. Аналіз лісокультурної діяльності та технологія вирощування лісових культур представлено у третьому розділі. В четвертому розділі проведено економічну оцінку кошторису витрат на створення лісових культур. У п’ятому розділі наведено специфіку охорони праці на підприємстві та основні положення згідно з якими відбувається її функціонування. Загальні висновки за результатами досліджень наведені перед списком використаної літератури (39 джерел). Випускна робота виконана на 44 сторінках друкованого тексту, містить 4 робочі таблиці та 7 ілюстрацій.
Keywords: лісові культури; лісовідновлення; категорія лісокультурної площі; тип лісорослинних умов; схема змішування культур