Сучасні підходи до організації фізичного виховання здобувачів вищої освіти - Владюк, Владислав Андрійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Дослідження спрямоване на розробку секційних форм організації фізичного виховання у закладах вищої освіти. Визначено теоретико-методичні особливості організації фізичного виховання здобувачів вищої освіти у сучасних умовах. Проаналізовано соціально-педагогічні фактори, що визначають ефективність процесу фізичного виховання студентів. Комплексно досліджено особливості мотивів та інтересів до різних видів фізкультурно-оздоровчих занять здобувачів освіти. Розроблено концепцію секційних форм організації фізичного виховання у сучасних умовах.
Keywords: фізичне виховання; студенти; заклади вищої освіти; стан здоров'я; рухова активність