Особливості басейнового принципу управління водними ресурсами - Костюк, О. О.; Kostiyk, O. O. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Проаналізовано сутність басейнового принципу управління водними ресурсами. Схарактеризовано основні принципи та засади управління водними ресурсами за басейновим методом. Аргументовано для впровадження басейнового принципу управління водними ресурсами в Україні.In the article considered the essence of the basin principle of water management. Described the basic principles and fundamentals of water management at basin method. The arguments for the introduction of the principle of basin water resources management in Ukraine.
Peculiarities the Basin Principle of Water Management
Keywords: басейновий принцип; водні ресурси; управління водними ресурсами; басейн річки; basin principle; water resources; water resources management; river basin