Басейновий підхід до управління транскордонними водними ресурсами річки Західний Буг - Скороход, Ірина Святославівна; Олейник, Вікторія Василівна; Skorokhod, Iryna S.; Oleinyk, Viktoriia V. (Волинський інститут економіки та менеджменту, 2012)
У статті досліджуються особливості управління транскордонними водними ресурсами річки Західний Буг. Обґрунтовано значення басейнового управління такими видами ресурсів. The management of cross-border water resources of the river Western Bug is analyzed in the parer. The meaning of basin management of the following types of resources is grounded.
Keywords: транскордонний водний ресурс; cross-border water resource; управління транскордонними водними ресурсами; management of transboundary water resources; басейнове управління; the basin management