Основи Інтернет : методичні рекомендації - Павленко, Юлія Степанівна; Гришанович, Тетяна Олександрівна; Pavlenko, Yuliia S.; Hryshanovych, Tetiana O. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Дані вказівки призначені для студентів другого курсу спеціальності "Інформатика" для самостійного вивчення курсу "Основи Інтернет": оволодіння теоретичним матеріалом та практичними навичками роботи в мережі Інтернет. Цей матеріал також може бути використаний студентами інших спеціальностей, які вивчають роботу в Інтернет та створення веб-сторінок засобами HTML. Посібник містить теоретичні відомості про структуру та сервіси Інтернет, мову розмітки гіпертекстових документів HTML, технологію каскадних таблиць стилів CSS, Наведений матеріал є достатнім для виконання завдань лабораторних робіт. В кінці сформульовані питання та завдання для самостійної роботи студентів, які дозволять детальніше ознайомитись із деякими сервісами мережі, програмними продуктами для роботи в мережі та розробки веб-сторінок.
Keywords: Інтернет; HTML; Іnternet