Музейний продукт у добу цифрових технологій - Яцечко (Блаженко), Тетяна Володимирівна; Yatsechko (Blazhenko), T. V. (My University, 2013)
У статті йдеться про сучасну роль музеїв, їх трансформацію в епоху цифрових технологій у новий музейний продукт.
Keywords: Музей-бренд; музейний продукт; музейні трансформації; електронний музей; екскурсійне обслуговування