Нервова та ендокринна системи. Органи чуття - Пикалюк, Василь Степанович; Шварц, Людмила Олексіївна; Шевчук, Тетяна Яківна; Апончук, Людмила Степанівна (My University, 2025)
Розроблений, доповнений та розширений згідно навчальної програми з ОК Анатомія людини розділи Нервова та ендокринна система. Органи чуття. відповідно до вимог кредитно-модульної системи навчання. Містить тематику та методичні вказівки для лабораторних робіт та перелік питань для контролю знань при самостійному вивченні окремих розділів ОК, а також перелік питань для підготовки до екзамену (підсумкового контролю). Робочий зошит призначено для здобувачів освіти галузі знань 22 Охорона здоров’я, спеціальності 222 Медицина, освітньо-професійної програми Медицина.
Keywords: анатомія; органи чуття; ендокринна система; периферична нервова система; центральна нервова система; кровопостачання; 57:611(076)