Особливості виправлення помилок у податковій звітності - Сафарова, Анна Таджидінівна (Луцький національний технічний університет, 2024)
Складання та подання податкової звітності є обов’язком кожного платника податків - суб’єкта господарювання. Платники податків зобов’язані за кожен звітний період, в якому виникають об’єкти оподаткування або показники для декларування, подавати податкову звітність щодо кожного податку чи збору, платником якого вони є.
Keywords: податки; звітність; податкова звітність; декларація; M 40; 657