Ефективність фізичної терапії при остеоартрозі кульшового суглобу - Приймачук, Владислав; Якобсон, Олена (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2020)
Зафіксована нами позитивна динаміка ВАШ та функціональних показників вказує на ефективність запропанованої нами програми фізичної терапії.
Keywords: фізична терапія; остеоартроз; кульшовий суглоб