Методичні вказівки щодо проходження педагогічної (асистентської) практики у закладах вищої освіти - Ройко, Лариса Леонідівна; Собчук, Оксана Миколаївна; Чепрасова, Тетяна Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Педагогічна (асистентська) практика є складовою частиною підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми Середня освіта. Інформатика, галузі знань 01 Освіта/Педагогіка, спеціальності 014 Середня освіта (Інформатика). Практика проходить на базі факультету інформаційних технологій і математики Волинського національного університету імені Лесі Українки на кафедрі загальної математики та методики навчання інформатики, яка є випусковою по даній спеціальності.
Педагогічна (асистентська) практика забезпечує поєднання теоретичної підготовки майбутніх викладачів з їх практичною діяльністю, сприяє формуванню творчого ставлення до викладацької праці, визначає ступінь професійної здатності, озброює магістрантів досвідом майбутньої професійної діяльності.
Keywords: 51+004.9(072)