Квазіпотрійні халькогенідні системи R2X3 – PbX – DIVX2 (R – РЗМ; DIV – Si, Ge, Sn; X – S, Se) - Марчук, Олег Васильович; Гулай, Любомир Дмитрович (My University, 2018)
У монографії охарактеризовано фазові рівноваги у системах R – Pb – DIV – X на перерізах R2X3 – PbX – DIVX2 (R – РЗМ; DIV – Si, Ge, Sn; X – S, Se) та структурні типи у яких кристалізуються бінарні, тернарні та тетрарні сполуки. Рекомендовано студентам, аспірантам, викладачам та науковцям хімічних спеціальностей.
Keywords: тетрарні сполуки; просторова група; фазові рівноваги; 548.3