Контрольні вправи для перевірки навичок використання лексичних одиниць в контексті. Частина І - Бєляков, Олександр Олександрович; Шкамарда, Оксана Андріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Методична розробка «Контрольні вправи для перевірки навичок використання лексичних одиниць в контексті. Частина І» призначена як для самостійної роботи студентів, так і для закріплення і перевірки їхніх вмінь і навичок щодо використання (і перекладу) вивчених лексичних одиниць в контексті. Запропоновані контрольні вправи та практичні завдання не лише доповнюють підручник «New Language Leader Advanced Coursebook» (укладачі: Cotton D., Falvey D., Kent S., Lebeau I., Rees G., 2015 р.), а і дозволяють вийти за його межі та з’ясувати значення тієї чи іншої лексичної одиниці у нових умовах її лінгвістичного або комунікативного функціонування. Розробка буде корисною як для викладачів англійської мови факультету іноземної філології, так і для студентів 3 курсу (денна форма навчання) та 4 курсу (заочна форма навчання) факультету іноземної філології спеціальностей «Філологія (Мова і література (англійська). Переклад)» та «Середня освіта (Англійська мова)», а також студентів 4 курсу (денна форма навчання) факультету іноземної філології спеціальності «Філологія (Мова і література (німецька / французька). Переклад)», які вивчають англійську як другу іноземну мову.
Keywords: методична розробка; англійська мова; контрольні вправи; лексичні одиниці; 811.111’373.4(072)