Безпечна поведінка школярів у цифровому середовищі. - Конотопчик, Д. О.; Ройко, Л. Л. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У сучасному світі, де технології невпинно розвиваються, Інтернет та соціальні мережі стають не лише платформами для розваг, але й важливими частинами повсякденного життя. Цифрові технології проникають у всі сфери нашого існування, вносячи як позитивні, так і негативні аспекти. Зростаюча цифрова активність вимагає уваги до проблем безпеки та захисту приватності в онлайн-середовищі.