Контент-моніторинг світових ЗМІ з питання інтеграції України до ЄС та НАТО - Кравчук, В. О.; Kravchuk, V. O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
За допомогою методу контент-моніторингу визначено реакцію світових ЗМІ стосовно інтеграції України до ЄС та НАТО, Акцентовано увагу на геополітичних інтересах суб’єктів міжнародних відносин в Україні.

By means of contentmonitoring the reaction of international media to integration of Ukraine into EU and NATO is defined. Attention is focused on the geopolitical interests of the subjects of international relations in Ukraine.
Content monitoring global media of Ukraine's integration into the EU and NATO
Роботу виконано на кафедрі міжнародної інформації та країнознавства Хмельницького національного університету
Keywords: ЄС; НАТО; Україна; інтеграція; EU; NATO; Ukraine; integration