Яструбецька Галина Іванівна : біобібліографічний покажчик - Сидорук, Інна Петрівна; Яструбецька, Галина Іванівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2019)
У біобібліографічному покажчику висвітлено життєвий і творчий шлях відомої української поетеси, доктора філологічних наук, професора, завідувача кафедри української літератури Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки – Галини Іванівни Яструбецької. Уміщено бібліографію праць науковця, що охоплюють період від 1989 до 2019 рр., а також автобіографічний нарис та поетичні збірки. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Для наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів.
Keywords: бібліографічні видання; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки; 82(477.82)(092)(01)