Перспективи українсько-польської співпраці у сфері законотворення з примирного посередництва (медіації) - Яцишин, Михайло Михайлович; Yatsyshyn, M. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2008)
У статті проаналізовано законодавчі передумови впровадження процедури примирного посередництва (медіації) в Україні на підставі порівняльного аналізу сучасного польського та українського законодавства. In this article lawmaking grounds of mediation procedure in Ukraine on the basis of comparative analyses of modern Polish and Ukrainian legislation are analyzed.
Keywords: Україна; Польща; Кримінальне законодавство; медіація; примирення; кримінальний процес; відновне правосуддя; Ukraine; Poland; Criminal legislation; mediation; criminal process; restoration justice