И. С. Шмелев и Е. Н. Чириков: к проблеме мифопоэтики народного характера - Захарова, Виктория; Zakharova, Vyktoryia (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2008)
У зіставному аспекті йдеться про міфопоетику у творах І. С. Шмельова та Є. Н. Чирикова; розглядаються екзистенційна самотність людини, антологічна значущість образу Волги. In the article the comparative analysis of myth poetic in the works of I. S. Shmelov and E. N. Chirikov. Pay attention to existential loneness of the man, anthological importance of image of Volga.
І. S. Shmelev and E. N. Chirikov: to the Problem of Myth Poetic of Folk Character
Keywords: міфологізація; mythologization; екзистенція; existence; онтологія; ontology; образ; image; легенда; legend; типологія; typology