Менеджмент і маркетинг соціальних послуг: конспект лекцій - Колосок, Андрій Мирославович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
У виданні розкрито сутність менеджменту і маркетингу соціальних послуг, їх складові, висвітлено теоретичні й практичні аспекти специфіки їх застосування у соціальній роботі, окрему увагу приділено маркетинговому аналізу соціальних послуг, соціально-етичному маркетингу в сфері підприємництва. Рекомендовано студентам денної та заочної форми навчання галузі знань 23 Соціальна робота, спеціальності 231 Соціальна робота, 232 Соціальне забезпечення.
Keywords: менеджмент соціальних послуг; маркетинг соціальних послуг; 37.013.42:338.24(083.1)