Інвестиційна політика як чинник розвитку ринку іноземних інвестицій України - Лугова, Марина Сергіївна; Luhova, Maryna S. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Статтю присвячено обґрунтуванню ролі інвестиційної політики держави як чинника розвитку ринку іноземних інвестицій України.
Keywords: інвестиційна політика