Харчова хімія: методичні рекомендації - Супрунович, Сергій Васильович; Марушко, Лариса Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичний посібник містить тематичний план курсу «Харчова хімія», питання до практичних занять, тестові завдання, інструкцію до виконання індивідуальної роботи, перелік питань до заліку. Для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа географічного факультету Волинського національного університету імені Лесі Українки.
Keywords: харчова хімія; методичні рекомендації; готельно-ресторанна справа; 54-035.63/.64(072)