Бойко Петро Костянтинович [Електронний ресурс] : біобібліогр. покажч. - Сидорук, Інна Петрівна; Бойко, Петро Костянтинович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2024)
Біобібліографічний покажчик підготовлено до ювілею доктора ветеринарних наук, старшого наукового співробітника, професора кафедри гістології та медичної біології Волинського національного університету імені Лесі Українки – Петра Костянтиновича Бойка. Уміщено бібліографію праць науковця, що охоплюють період від 1970 до 2024 рр., а також біографічний нарис. Видання доповнене допоміжними покажчиками. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Для наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів.
Keywords: бібліографічні видання; Волинський національний університет ім. Лесі Українки; 61:57(477.82)(092)(01)