Корпоративне бюджетування (тренінг-курс): силабус вибіркового освітнього компонента - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Освітній компонент «Корпоративне бюджетування (тренінг-курс)» належить до переліку вибіркових блоку 1 «Фінанси та діагностика фінансової діяльності підприємств» підготовки бакалавра за освітньо-професійною програмою Фінанси і кредит і спрямований на формування у здобувачів освіти системи компетентностей щодо корпоративного бюджетування.
Keywords: фінансове планування; бюджет підприємства; бюджетний процес