Виховна робота у вищому навчальному закладі: змістовий аспект - Дурманенко, Оксана Леонідівна; Durmanenko, O. L. (Східноєвропейський нац. ун-т ім. Лесі Українки., 2013)
Виховний процес у вищій школі є важливим фактором професійного становлення майбутнього спеціаліста, оскільки трансформує зовнішні виховні впливи у внутрішні, формуючи відповідно мотиви, установки, орієнтації особистості. Звідси, актуальним є дослідження організації виховної діяльності у ВНЗ, її органічного поєднання з навчальним і науково-дослідницьким процесами та визначення специфіки її реалізації у вищій школі. Educational process in higher education is an important factor for future professional development specialist, because transforms external educational influence in internal, forming respectively motives, attitudes, orientations. Hence, the survey of the educational activities of the university, its organic combination of teaching and research processes determines the actuality of its implementation in higher school.
Extracurricular Activities in High School: Semantic Aspect
Keywords: виховання; особистість; виховна робота; мета виховної роботи; виховний процес; вихованість; вищий навчальний заклад; education; personality; educational work; the purpose of education; educational process; education; higher education institution