Нові технології та креативні індустрії в культурно-мистецькому просторі Волині - Шостак, Віктор Михайлович (My University, 2024)
У доповіді йдеться про сучасні інноваційні технології, які різко трансформують елементи культурно-мистецької сфери Волинської області, та створюють нові можливості для розвитку культурного життя регіону та підкреслюють його унікальність і значимість у культурному контексті Європи.
Keywords: Волинь; департамент культури; Луцьк; сучасні інноваційні технології; культурномистецька сфера; збереження; популяризація; культурнопросвітницька діяльність; соціально-культурні проблеми