Економіка та організація біржової діяльності : конспект лекцій у таблицях і схемах - Лялюк, Алла Миколаївна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2019)
У конспекті лекцій розкривається роль та місце біржі в економіці; багато уваги приділено організації та технології біржових торгів; охоплено питання, пов’язані із ф’ючерсною торгівлею. Рекомендовано студентам підготовки бакалаврів галузі знань 07 Уравління та адміністрування, спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Keywords: біржа