Порівняльний аналіз українського та польського кримінально-виконавчого законодавства в контексті європейських вимог - Яцишин, Михайло Михайлович; Yatsyshyn, M. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
Проведено порівняльний аналіз українського і польського кримінально-виконавчого законодавства на предмет його відповідності європейським вимогам. Comparative analyses of Ukrainian and Polish criminal-executive legislation on the question its correspondence to European requirements is carried out.
Comparative analyses of Ukrainian and Polish criminal-executive legislation in the context of Europenian requirements
Keywords: Україна; Польща; Європейський Союз; кримінально-виконавче законодавство; порівняльний аналіз; адаптація; гуманізація; Ukraine; Poland; European Union; criminal-executive legislation; comparative analyses; adaptation; humanization