Стратегічне та інноваційне забезпечення розвитку системи безпеки підприємства : програма вибіркової навчальної дисципліни - Сак, Тетяна Василівна; Sak, T. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Програма навчальної дисципліни “Стратегічне та інноваційне забезпечення розвитку системи безпеки підприємства” для студентів за галуззю знань “Специфічні категорії”, спеціальністю “Управління фінансово-економічною безпекою ”
Keywords: стратегічне забезпечення; інноваційне забезпечення; система безпеки підприємства