Зоологія безхребетних - Бусленко, Леся Володимирівна; Іванців, Володимир Васильович (My University, 2020)
Видання вміщує методичні вказівки до виконання 26 лабораторних робіт із курсу «Зоологія безхребетних», передбачених навчальним планом освітнього ступеня «бакалавр» для студентів денної форми навчання галузі знань 09 «Біологія», спеціальності 091 «Біологія», та галузі знань 01 «Освіта», спеціальності 014 «Середня освіта (Біологія)». У методичних рекомендаціях призначених для проведення лабораторних робіт із курсу «Зоологія безхребетних» висвітлюються особливості зовнішньої і внутрішньої будови, розвитку і систематики безхребетних тварин. До кожної лабораторної роботи наведені тема, мета, хід виконання роботи, завдання, інформаційний матеріал, список рекомендованої літератури.
Keywords: Саркомастигофори; Кокцидій; Інфузорії; Мікроскопічні водорості; Стилоніхія; Трубач мінливий; Сувійка; Губка сикон; Кишковопорожнинні; Коралові поліпи; Молочно-біла планарія; Жаб’яча багатоустка; Немертини; Ракоподібні