Просторове планування розвитку територіальних громад : методичні рекомендації. - Голуб, Геннадій Сергійович; Погребський, Тарас Георгійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Містить семінарські завдання, практичні роботи, завдання та рекомендації до виконання самостійної роботи, питання для підготовки до екзамену, список літератури з освітнього компоненту «Просторове планування розвитку територіальних громад». Викладено найважливіші теоретичні, методологічні та практичні питання. Сприяє формуванню у студентів системи суспільно-географічних наукових знань. Рекомендовано для студентів фахівців другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 10 Природничі науки, спеціальності 106 Географія, освітньо-професійної програми «Регіональний розвиток і просторове планування».
Keywords: територіальна громада; просторове планування; стратегія розвитку; моделі міст; стратегія розвитку малих міст; стратегія розвитку сільських населених пунктів; 911.3:33(072)