Трансдисциплінарний підхід у вивченні сакральних ландшафтів - Міщенко, Олена Віталіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Обгрунтовано використання трансдисциплінарного підходу під час вивчення сакральних ландшафтів.
Keywords: сакральний ландшафт; трансдисциплінарний підхід