Третя іноземна мова (французька): програма вибіркової навчальної дисципліни - Хайчевська, Тетяна Миколаївна; Khaichevska, Tetiana M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Вивчення навчальної дисципліни «Третя іноземна мова (французька)» передбачає вивчення базових мовних та мовленнєвих, фонетичних та лексико-граматичних особливостей французької мови. Програма даного курсу передбачає послідовність матеріалу протягом другого року навчання і зорієнтована на формування стійких мовних і мовленнєвих навичок та вмінь практичного володіння французької мови.
Програма навчальної дисципліни «Третя іноземна мова (французька)» підготовки бакалавра, галузі знань 01 Освіта, спеціальності 014 Середня освіта, за освітньої програмою «Англійська мова», на базі молодшого спеціаліста для студентів 4 курсу містить інформацію щодо структури дисципліни відповідно до навчального плану, опис тематики змістових модулів, перелік питань до іспиту, список рекомендованої літератури.
Keywords: Французька мова; початковий рівень володіння мовою; формування мовних компетенцій; усне та писемне мовлення; читання; аудіювання