Культура інформаційної діяльності учителів початкових класів у контексті їх медіаграмотності - Остапйовська, Ірина Ігорівна (My University, 2025)
У публікації актуалізовано зміст понять «культура інформаційної діяльності (КІД) особистості» та «культура інформаційної діяльності вчителя початкових класів», актуалізовано структур КІД, зокрема виділено інформаційно-аналітичний та інформаційно-технологічний етапи й описано специфіку інформаційної діяльності на кожному з них. Актуалізовано взаємозв’язок між КІД учителів початкових класів та їх медіаграмотністю
Keywords: інформаційна діяльність; інформаційна діяльність учителя початкових класів; культура інформаційної діяльності вчителя початкових класів; культура інформаційної діяльності особистості; культура інформаційної діяльності; зміст інформаційної діяльності особистості; зміст інформаційної діяльності вчителя початкових класів; медіаграмотність; медіаграмотність учителя початкових класів; КІД; аспекти КІД учителя початкових класів; аспекти культури інформаційної діяльності вчителя початкових класів