Обґрунтування підприємницьких рішень та оцінка ризиків : методичні рекомендації до практичних занять - Цимбалюк, Ірина Олександрівна (My University, 2023)
Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Обґрунтування підприємницьких рішень та оцінка ризиків» є складовою частиною нормативно-методичного забезпечення навчального процесу для підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, за освітньо-професійною програмою Підприємництво, торгівля та біржова діяльність. У методичному виданні подано перелік питань для опрацювання, Питання для самоперевірки знань, тестові завдання, задачі та перелік рекомендованих джерел інформації. Рекомендовано студентам економічних спеціальностей денної та заочної форми навчання.
Keywords: господарські рішення; аналіз; обгрунтування; підрпиємництво; 33(076.5)+378(076.5)