Журнал планування та обліку роботи з організаційної практики студентів 2-го курсу спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» - Індика, Світлана Ярославівна; Савчук, Світлана Іванівна; Захожа, Наталія Яківна; Мудрик, Жанна Станіславівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Журнал планування та обліку роботи з організаційної практики студентів – звітний документ студента про проходження практики, який розглядається комісією на її захисті. У даній розробці викладено організаційні аспекти практики (мета, завдання, види індивідуальної роботи, критерії оцінювання), а також бланки для планування та обліку роботи. Методичні розробки призначено для студентів факультету фізичної культури, спорту та здоров’я, керівників практики.
Мета і завдання організаційної практики 4
Терміни та тривалість практики 5
Результати навчання (компетенції) 5
Права та обов’язки студента-практиканта 5
Keywords: організація практики; облік практики; Організаційна практика; планування; 796:378.147.091.33-027.22