Мета та напрями діяльності дитячого закладу оздоровлення та відпочинку - Бартків, Оксана Степанівна; Дурманенко, Євгенія Аристархівна; Durmanenko, Yevheniia A.; Bartkiv, Oksana S. (My University, 2016)
У статті визначаються мета, завдання та напрями діяльності дитячого закладу оздоровлення та відпочинку. Обгрунтовано, що для забезпечення права дитини на повноцінний відпочинок, оздоровлення, забезпечення змістовного дозвілля, задоволення інтересів і духовних запитів відповідно до індивідуальних потреб, в дитячому закладі мають ефективно реалізовуватися оздоровчо-рекреаційний, освітньо-розвивальний та дозвіллєвий напрями діяльності. The goal, tasks and activities of children's institution of rehabilitation and recreation are defined in the article. It is determined, that in order to ensure the child's right on good rest, rehabilitation, organization of leisure time, satisfaction of interests and spiritual needs according to individual needs, the health-recreative, educational and recreational directions of activity must be effectively implemented in children's institution
The Purpose and Activities of Children's Institution of Rehabilitation and Recreation
Keywords: дитячий заклад оздоровлення та відпочинку; мета діяльності дитячого закладу оздоровлення та відпочинку; оздоровчо-рекреаційний, освітньо-розвивальний, дозвіллєвий напрями діяльності; Children's Institution of Rehabilitation and recreation; the goal of children's institution of rehabilitation and relaxation; health-recreative; educational and recreational directions of activity