Передумови та тенденції розвитку цифрового маркетингу - Сак, Тетяна Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Досліджено передумови та основні тенденції розвитку цифрового маркетингу в умовах цифрової трансформації економіки. Проаналізовано вплив Інтернету, новітніх технологій, таких як штучний інтелект, блокчейн, та соціальних медіа на маркетингові стратегії. Виокремлено перспективні напрями, зокрема персоналізовану комунікацію, відео-маркетинг, VR/AR-технології, геолокаційний маркетинг і мікротаргетинг. Окреслено значення цифрового маркетингу у формуванні стійких відносин із клієнтами та його здатність адаптувати бізнес до сучасних умов.
Keywords: цифровий маркетинг; інтернет-технології; 339.138(06)