Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням : силабус нормативного освітнього компонента - Ясінська, Оксана Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Силабус освітнього компонента «Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням» складено відповідно до освітньо-професійної програми «Інформаційна безпека», підготовки бакалавра, галузі знань 12 «Інформаційна безпека», спеціальності 125 Кібербезпека.
Keywords: Кібербезпека; інформаційна безпека; іноземна (англійська) мова; освітній компонент