Друга світова війна в свідомості студентської молоді - Циганчук, Анатолій; Tsyganchuk, A.; Циганчук, Ксенія; Tsyganchuk, K. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті описано необхідність посилення уваги до формування історичної правди про Другу світову війну, яка сприятиме подоланню системи «радянських цінностей», що продовжують роз’їдати не лише історію, а й усі сторони життя українського суспільства. The article deals with the thought that it is neussary to streng then the attention to the formation of the historical truth about WWII. It is affiivmed that the historical truht will help to overcome the system of the «Soviet values», which continue to eat not only the historyup, but also all parts of life of the Ukrainan sosiety.
World War II in the Consciousness of Students
Keywords: Друга світова війна; свідомість; студентська молодь; УПА; Волинь; історична правда; World War II; consciousness; students; Ukrainan snsurrectional army (UIA); Volyn; historical truth