Банківська система : робоча програма нормативної навчальної дисципліни для студентів заочної форми навчання - Левицький, Віктор Володимирович; Levytskyi, V. V. (Cхідноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Предметом дисципліни “Банківська система” є діяльність комерційних банків та банківської системи вцілому. Дисципліна “Банківська система” спирається на власну логіку і зміст та має зв’язок з попередніми дисциплінами, що є базовими для її вивчення, а саме: “Статистика”, “Гроші та кредит”, “Фінанси”, “Економічний аналіз”, "Інвестування" тощо. Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Характеристика банків та банківської системи. Основні банківські операції. 2. Інші види банківських операцій й послуг.
Робоча програма нормативної навчальної дисципліни "Банківська система", складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки «Бакалавр» галузі знань 0305 – "Економіка і підприємництво", напряму підготовки 6.030508 “Фінанси і кредит” заочної форми навчання.
Keywords: банк; банківська система; робоча програма; нормативна дисципліна