Менеджмент подуктивності : програма вибіркової навчальної дисципліни - Черчик, Лариса Миколаївна; Cherchyk, Larysa M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Програма навчальної дисципліни складається з таких змістовних модулів: 1. Теоретичні та методологічні основи менеджменту продуктивності. 2. Прикладні аспекти менеджменту продуктивності: вимірювання продуктивності, виявлення факторів і резервів зростання. Програма навчальної дисципліни "Менеджмент продуктивності" для студентів галузі знань 0306 "Менеджмент та адміністрування" спеціальності 8.03060104 "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності"
Keywords: менеджмент продуктивності; теоретичні; методологічні основи; вимірювання продуктивності