Практика перекладу з німецької мови : методичні рекомендації - Бєлих, Оксана Миколаївна; Bielykh, Oksana M. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2014)
Методичні рекомендації на тему «Практика перекладу з німецької мови» є практичним додатком до курсу «Практика перекладу з другої іноземної мови (німецької)». Вони містять теоретичний матеріал і практичні завдання до дисципліни, яка вивчається на четвертому курсі. Головна мета навчально-методичних рекомендацій – допомогти студентам у практичному застосуванні теоретичних знань з дисципліни і базових знань з німецької мови. Рекомендовано студентам вищих навчальних закладів, які вивчають німецьку мову як другу іноземну.
Keywords: практика перекладу; труднощі перекладу