Анатомія опорно-рухового апарату - Пикалюк, Василь Степанович; Шварц, Людмила Олексіївна; Цуманець, Ірина Олегівна; Шевчук, Тетяна Яківна; Апончук, Людмила Степанівна (My University, 2024)
Розроблений згідно навчальної програми з ОК Анатомія людини, розділ Анатомія опорно – рухового апарату відповідно до вимог кредитно-модульної системи навчання. Містить елементи силабуса, методичні вказівки для лабораторних робіт та перелік питань для контролю знань піл час самостійного вивчення окремих розділів ОК, а також перелік питань для підготовки до екзамену (підсумкового контролю). Лабораторний зошит призначено для студентів денної форми навчання галузі знань 22 Охорона здоров’я, спеціальності 222 Медицина освітньої програми Медицина.
Keywords: опорно-руховий апарат; анатомія людини; скелет; нижня кінцівка; верхня кінцівка; череп; 57:611(076)